NYTT BILLETTSYSTEM

Red Beavers innfører et nytt billettsystem for våre turer og arrangement.

OBS! Dette gjelder kun billett til buss eller andre arrangement i regi av Red Beavers. Med mindre annen informasjon blir gitt, så må kampbillett på de forskjellige arenaene kjøpes separat og på egenhånd.

Vi har inngått et samarbeid med tjenesten Hoopla, og alle kjøp av plass på buss og inngang til andre arrangement skal heretter gå gjennom disse. På våre nettsider, www.redbeavers.no under fanen “Arrangement” vil det ligge en link til vår salgsside hos Hoopla. Der vil alle turer og arrangement legges ut, og man kan sikre seg billetter. Etter at kjøp er fullført, vil du motta billetter på e-post og/eller mobilnummer. Disse vil bli skannet før du går ombord på bussen, så vi får en oversikt over at alle som har kjøpt billett er med.

Det er noen vilkår som er greit å få med seg. Man kan benytte bankkort eller Klarna for betaling, ønsker man å bruke fakturabetaling gjennom Klarna, så må kjøper være over 18 år. 
Kjøpte billetter refunderes ikke – det eneste unntaket er hvis kampen blir avlyst. Men det er lov å videreselge eller gi bort billettene til andre.
Husk også å ta med gyldig medlemskort, dersom du er medlem i Red Beavers. Medlemskortet finner du i appen Gnist som kan lastes ned fra Google Play eller App Store.
Kjøper er selv ansvarlig for egne billetter, kjøp av riktige billetter, og at billettene blir sendt til en gyldig e-postadresse og/eller mobilnummer.

BLI MED I LANDETS BESTE SUPPORTERKLUBB!