Red Beavers og Stjernen Hockey møte

MØTE MED SPORTSUTVALGET I STJERNEN

Styret i Red Beavers har i kveld hatt et møte med Sportsutvalget i Stjernen Hockey med tanke på neste sesong. Stjernen Elite jobber med å få på plass et nytt styre som ønsker å tenke i litt nye baner, men som selvfølgelig også har en sammenheng med at klubben vil ha et redusert budsjett å arbeide med fremover. Nytt styre velges på årsmøtet på Scandic City i Fredrikstad den 25. april.

Men klubben ønsket allerede nå et møte med Red Beavers for å knytte et enda tettere bånd mellom Stjernen og supporterne, informere supporterne om hva som skjer, og skape en entusiasme for neste sesong som vil ha et ungt lag som trener mye og jobber hardt i hvert eneste bytt, men som også er sammensveiset og har en lokal forankring. I den sammenhengen så passer også den nye trenerduoen med Niklas Andresen og Filip Gunnarsson inn – da man får et ungt trenerteam som har ambisjoner og er vant med å bruke verktøy som videoanalyse og lignende i sitt arbeid.

Stjernen og Red Beavers ønsker et tettere samarbeid, da en aktiv og entusiastisk supportergruppe som lager liv og røre på kamper bidrar til å gjøre klubben mer attraktiv både blant sponsorer og øvrig publikum.

Det ble snakket litt rundt Stjernen Ung, og hvordan treningshverdagen for byens unge og lovende hockeyspillere nå har blitt en helt annen med mye mer istid gjennom StjerneVærste, samt at klubben har jobbet hardt med utvikling av trenere, og har også ansatt flere heltidsansatte på sport i Ungdomsavdelingen.

Supporternes plassering i hallen, hvordan det er å stå på Beavers-feltet nå med stativet foran som sperrer en del av sikten, tilgang til teltet under kampdager og mulighet for å skape mer innhold og markedsføre Red Beavers mer via redbeavers.no, storskjerm i hallen og lignende var også blant teamene som ble tatt opp.

Vi gleder oss til et godt samarbeid mellom Red Beavers og Stjernen i tiden som kommer, og gleder oss selvsagt til en ny sesong.
Sportsutvalget

BLI MED I LANDETS BESTE SUPPORTERKLUBB!